pagina de start
ultima actualizare 22.02.2005 ro ru
Cauta pe sait

Legislatia RM
Dictionar de termeni juridici
Jurisprudenta CEDO
NOUTATI
2020-12-16


Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează campania „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!"

Și în acest an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează campania de susținere a copiilor defavorizați din întreaga țară: „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!".

Astfel, pe lângă implementarea sistemelor informaționale în domeniul justiției, Agenția Resurse Informaționale Juridice își propune să aducă feeria sărbătorilor de iarnă copiilor neajutorați, soarta cărora le-a fost potrivnică, care au nevoie de sprijinul tuturor.

În special, în perioada sărbătorile magice de iarnă, avem ocazia să contribuim la apariția zâmbetului pe fețele copiilor nevoiași din familii defavorizate, contribuind la crearea unei atmosfere de sărbătoare pentru aceștia.

În acest context, începând cu ziua de astăzi, 23.12.2020 până pe 20.01.2021, Agenția Resurse Informaționale Juridice lansează campania: „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!".

Fiecare dintre noi poate contribui cu cărți, rechizite, jucării, hăinuțe, produse igienice, produse alimentare nealterabile, dulciuri, biscuiți și alte obiecte necesare, în scopul de a crea lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copilași.

Donațiile pentru copii vor fi colectate în cutia special amenajată la intrarea în sediul Ministerului Justiției, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr. 82. Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de donare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: + (373) 22 201 424 sau pe email: secretariat@justice.gov.md.

Fiecare contribuție, cât de mică, va fi apreciată de copii. Vă încurajăm să nu fiți indiferenți! Haideți împreună să creăm lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copii! Cu certitudine gestul nostru va fi apreciat de copiii care mereu sunt în așteptarea unei magii! Și să nu uităm că Miracol există, el este în fiecare dintre noi.

Totodată, ținem să informăm că în contextul pandemie de COVID-19, pe parcursul colectării donațiilor vor fi respectate toate măsurile și recomandările în vederea prevenirii și combaterii răspândirii infecției.

...
2019-12-21

...
2019-11-28

„Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!"

în familia din s. Cojușna, r-nul Strășeni

În contextul campaniei de susținere a copiilor aflați în dificultate, inițiată de către Ministerul Justiției „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!", Agenția Resurse Informaționale Juridice și-a propus să aducă bucuria sărbătorilor de iarnă unor copilași dintr-o familie social vulnerabilă, monoparentală din s. Cojușna, r-nul Strășeni.

Astfel, pentru a crearea spiritului feeric al luminii, căldurii și magiei sărbătorilor de iarnă acestor copii îngrijiți și crescuți doar de mama sa, angajații Agenției Resurse Informaționale Juridice le-au oferit produse alimentare, dulciuri, rechizite școlare, jucării, produse igienice.

 

...
Noutati
Noutati
Arhiva
Publicatii
Rapoarte
Linkuri
Contacte

Linia instituţională pentru informare: 022 235726

Legislatia RM Coduri Hotariri Cedo Dictionar de termeni juridici Tratate Internationale
Noutati Publicatii Forum Linkuri Contacte
©2019 Agenția Resurse Informaționale Juridice