pagina de start
ultima actualizare 22.02.2005 ro ru
Cauta pe sait

Legislatia RM
Dictionar de termeni juridici
Jurisprudenta CEDO
NOUTATI

Astăzi, 18 decembrie 2015, în incinta Ministerului Justiției a avut loc depunerea solemnă a jurămîntului de credință a funcționarului public.

După trecerea cu succes a perioadei de probă de şase luni, aşa cum prevede Legea nr.158, din 4 iulie 2008, cu privire la funcţia publică şi statutul funcţionarului public, Topal Sandra - specialist Direcția Prelucrarea și Difuzarea Actelor Juridice din cadrul Centrului de Informatii Juridice a depus astăzi solemn jurământul.

În cadrul ceremoniei festive, angajata a jurat în fața simbolurilor de stat ale R. Moldova si UE, conducerii Centrului de Informatii Juridice  BRAGOI Constantin și a colegilor de serviciu. 
Textul jurământului, anexat la dosarul funcţionarului, este: „Jur solemn să respect Constituţia Republicii Moldova, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să apăr suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execut în mod obiectiv şi imparţial legile ţării, să îndeplinesc conştiincios obligaţiile ce îmi revin în exercitarea funcţiei publice şi să respect normele de conduită profesională".

Directorul Centrului de Informatii Juridice  Bragoi Constantin, a adresat în cadrul ceremoniei, cuvinte de felicitare proaspătului funcționar public, dorindu-i succese și realizări în munca pe care o v-a desfășura. După depunerea jurământului începe o nouă etapă în cariera funcţionarilor publici și i-a îndemnat pe proaspeţii funcţionari publici să rămână în continuare la fel de responsabili şi să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu cu multă dăruire şi devotement.

Noutati
Noutati
Arhiva
Publicatii
Rapoarte
Linkuri
Contacte

Linia instituţională pentru informare: 022 235726

Legislatia RM Coduri Hotariri Cedo Dictionar de termeni juridici Tratate Internationale
Noutati Publicatii Forum Linkuri Contacte
©2019 Agenția Resurse Informaționale Juridice